Inspectoratul de Jandarmi Teleorman mentine ordinea si siguranta publica

În perioada 27.09-04.10.2010 Inspectoratul de Jandarmi Teleorman a acţionat pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, desfăşurând 62 misiuni de menţinere a ordinii publice executate independent sau în cooperare cu I.P.J. Teleorman, 4 misiuni de asigurare a măsurilor de ordine cu prilejul unor manifestări cu public numeros, 2 misiuni cu alte instituţii, o misiune în comun cu efective de la I.P.J. Teleorman pe raza localităţilor rurale şi urbane în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de natură antisocială şi executarea a 5 mandate de aducere la solicitarea instanţelor judecătoreşti.
În perioada menţionată a fost constatată o infracţiune şi au fost aplicate 35 sancţiuni contravenţionale în valoare de 6400 lei.

 

 

 

 

 

 
 

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.