Nivelul de trai ii impinge pe romani la furturi si talharii

Auzim in ultimul timp tot mai des cuvintele  „criza”, „masuri de austeritate”, „scaderi” ale salariilor si pensiilor dar „mariri”  cand vine vorba de TVA, taxe si impozite. Daca la inceputul perioadei de criza ne intrebam cu totii unde vor duce aceste schimbari si ce efecte vor avea ele, acum am aflat: romanii se intrec in furturi, talharii iar in cele mai dramatice cazuri auzim de sinucideri ale romanilor care nu au ce manca, nu mai au din ce sa-si plateasca datoriile si din ce sa-si intretina familia.

Un caz asemanator s-a intamplat si pe 1 octombrie, in municipiul Alexandria, cand un barbat de 30 de ani i-a ameninţat pe doi tineri şi i-a deposedat de un telefon mobil şi un hanorac. Barbatul nu are scuza pentru ceea ce a facut, insa, dupa valoarea bunurilor furate ne dam seama de motivul care l-a impins sa aiba acest comportament.

Suspectul a fost reţinut în arest şi ulterior instanţa de judecată a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă pentru încă 29 de zile, fiind cercetat pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.


 

 

 

 

 
IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.