„Teleormanul prinde radacini” la Izvorul Rece

Campania „România prinde rădăcini” demarată în 2008 de Realitatea TV s-a desfăşurat pentru a doua oară în judeţul Teleorman sâmbătă 26 martie 20011.

La eveniment au fost prezenti aproape 1.000 de voluntari, atât din Alexandria, cat şi din comunele Nasturelu, Nanov, Cervenia sau Storobaneasa.

Mare parte a volunatarilor au fost elevii. Aceştia au venit de la toate liceele din Alexandria, dar şi elevi ai şcolilor generale şi un număr semnificativ de voluntari veniţi din partea instituţiilor publice din Alexandria.

Efortul celor prezenti s-a materializat prin plantarea a unui număr de 10.000 de puieţi de salcâm pe o suprafaţă de două hectare aflată în apropierea municipiului Alexandria, într-o zonă preferată de mulţi teleormăneni pentru relaxare “Izvorul Rece”.

Voluntarii campaniei „TELEORMANUL PRINDE RĂDĂCINI” au reuşit să pună bazele unei noi păduri în apropierea Alexandriei urmând ca pe viitor această pădure să-şi răsplătească locuitorii judetului Teleorman prin oferirea unui loc de relaxare şi prin îmbunătăţirea calităţii aerului.

Campania „TELEORMANUL PRINDE RĂDĂCINI” a fost organizată de deputatul Adrian Bădulescu, la iniţiativa Realitatea TV.