Keo este invitat la „Miss Craciunita 2011” – Zimnicea

Liceul Teoretic Zimnicea, in parteneriat cu Primaria Zimnicea, organizeaza joi 22 decembrie „Miss Craciunita 2011”. Concursul se va desfasura la Casa de Cultura a Sindicatelor incepand cu ora 18:00, iar intrarea este libera.

Sase eleve ale Liceului Teoretic Zimnicea, vor incerca sa convinga juriul ca sunt cele mai potrivite pentru a devein „Miss Craciunita 2011”.

Fetele vor fi suspuse la probe de cultura generala, dictie, vor trebui sa arate ca sunt indemanatice, ca se pricep la gatit mancare romaneasca, dar si ca stiu sa danseze alaturi de partenerii lor, vals si tango.

In organizarea acestui eveniment, elevii clasei a XII-a A beneficiaza de ajutorul domnului profesor Eugen Maruntelu si de sprijinul financiar al primarului orasului Zimnicea, Petre Parvu, care ne-a declarat ca se bucura ca poate sprijini copiii in acest demers, cei 2000 de elevi zimniceni fiind implicati si ei in multe proiecte importante ale autoritatilor locale.

Ca drept recompensa, primarul orasului, a pregatit si o surpriza tinerilor ce vor fi prezenti joi la Casa de Cultura, invitatul special al evenimentului este Keo, care promite sa faca atmosfera si o seara de neuitat pentru toti cei prezenti.