Primaria Zimnicea a demarat o actiune de indepartare a turturilor

La Zimnicea a început lupta cu ţurţurii, care în această perioadă sunt cei mai aprigi duşmani ai trecătorilor. O dată cu încălzirea vremii aceştia încep să se topească şi cad, iar riscul ca pietonii să fie afectaţi este foarte mare. Desi, conform legii, indepartarea turturilor de pe blocuri este obligatia locatarilor, autoritatile locale din orasul nostru, au decis sa se asigure ca zimnicenii nu vor fi in pericol, demarand o actiune de indepartare a ghetii de pe acoperisurile blocurilor.

Primarul orasului Zimnicea, Petre Parvu, ne-a informat ca actiunea a inceput luni, cand a fost indepartata gheata de pe acoperisurile institutiilor publice, de marti ocupandu-se de curatarea a 20 de blocurilor care prezentau astfel de fenomene.

Intrebati despre initiativa primariei, zimnicenii care treceau prin zona in momentul in care se desfasura actiunea de indepartare a turturilor, ne-au declarant ca sunt multumiti de actiune, dar ca ar trebui sa se implice si locatarii blocurilor in indepartarea zapezii si a ghetii de pe acoperisuri.