In prima zi din saptamana, in Teleorman, au fost inregistrate 3 accidente rutiere

Luni, 8 noiembrie, in jurul orei 17:30, Marcela M. de 32 ani din municipiul Alexandria, conducând un autoturism pe DN 51A, pe raza comunei Viişoara, a incercat sa evite un caine care a apărut brusc pe carosabil, a pierdut controlul direcţiei şi a derapat in afara partii carosabile, rasturnandu-se. În urma accidentului a rezultat ranirea usoara a conducatoarei auto, care a fost transportata la spital. În cauza s-a întocmit dosar penal.

In aceeasi zi, dar la ora 17:50, Ion S. de 56 ani din municipiul Turnu Magurele, conducând un autoturism pe DJ 546 pe raza comunei Liţa, in directia de deplasare Beciu – Turnu Magurele, a lovit din spate o caruta nesemnalizata, condusa de Ion B. de 61 an, care circula in acelasi sens.  In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a trei persoane aflate în căruţă: B. Ioana de 61 ani şi B. Florica de 28 ani, ambele din municipiul Turnu Magurele şi minora B.D. de 5 ani din com. Segarcea Vale. Cele trei persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, iar în cauză a fost întocmit dosar penal.

Ultimul, dar cel mai grav accident al zilei de 8 noiembrie s-a iregistrat la ora 18:55, cand Ion M. de 52 ani din comuna Marzanesti s-a angajat neregulamentar în traversarea drumului, pe raza satului Cernetu şi a fost accidentat mortal de un autoturism, condus de Daniel I. din aceeaşi localitate. În cauză a fost întocmit dosar penal.