AJOFM Teleorman ofera 158 locuri de munca in saptamana 20 – 26 octombrie

Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidenta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman(AJOFM) sunt inregistrate 158 de locuri de munca, in saptamana 20 – 26 octombrie 2010.

Situatia locurilor de munca vacante, disponibile in fiecare oras, este urmatoarea: Alexandria 111 locuri de munca, Turnu Magurele 5, Rosiorii de Vede 37 si Zimnicea 5 locuri de munca.

Locuitorii municipiului Alexandria se pot angaja ca medici specialisti, asistenti medicali , ingineri energeticieni, contabili, instalatori sau paznici, cei din Rosiorii de Vede pot ocupa functii de receptioneri hotel, asistenti medicali,agenti de vanzari, lacatusi mecanici sau confectioneri imbracaminte, turnenii isi pot alege sa lucreze ca asistenti medicali, infirmieri si ingrijitori iar zimnicenii se pot angaja ca ingineri service, fochisti sau frezori.

Persoanele interesate sa ocupe un loc de munca se pot adresa de luni pana vineri, in intervalul orar 8.30-16.30,  Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman.