Ziua Recoltei la Zimnicea

Prima duminica a lunii octombrie 2010 va ramane in amintirea zimnicenilor. Pentru prima data in ultimii 20 de ani a fost organizata si in orasul Zimnicea, Ziua Recoltei.

Organizatorii au fost surprinsi placut de prezenta unui numar de peste 3.000 de zimniceni, dornici sa isi reaminteasca vremurile trecute, atunci cand se strangeau si sarbatoreau productiile agricole.

Oamenii veniti sa petreaca Ziua Recoltei au fost intampinati cu mici, bere si vin fiert, iar atmosfera a fost intretinuta de Ansamblul Burnasul, Nicu Paleru si Florea Simion.

Printre spectatorii evenimentului de duminica, timp de cateva minute, a fost zarit si renumitul om de afaceri, Ioan Niculae, unul dintre cei mai mari cultivatori de cereale din Romania venit, probabil, sa sarbatoreasca Ziua Recoltei alaturi de zimniceni.

Pe finalul evenimentului, primarul orasului Zimnicea, Petrica Parvu, le-a spus zimnicenilor ca nu va fi ultimul eveniment de acest gen, promitand ca va organiza si alte surprize in perioada urmatoare.


Click AICI pentru mai multe imagini.

 

 

 

 

 
IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.