Ziua de ieri a mai bifat inca trei accidente rutiere in Teleorman

Startul accidentelor a fost dis-de-dimineata, la ora 05:20, cand Andrei B. de 32 ani din comuna Izvoarele care se deplasa cu o autoutilitară pe DN 6 (E 70), in afara localitatii Peretu, din cauza neatentiei in conducere a pătruns pe contrasens şi a acrosat un autoturism care circula regulamentar. În urma accidentului a fost rănită uşor o femeie, S. Dorina de 47 ani din municipiul Roşiorii de Vede. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fara a necesita internarea.

Ceva mai tarziu, in jurul orei 10:00, Viorel C. de 39 ani din municipiul Bucuresti, conducând un autoturism pe DJ 601 D in comuna Mereni, a accidentat-o pe  Ioana R. de 61 ani care a traversat strada prin loc nepermis fara sa se asigure. Victima a fost transportată şi internată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Sirul accidentelor a fost incheiat la ora 18:00 de catre Viorel U. din comuna Smardioasa, care in timp ce conducea o autoutilitara pe DN 6 (E 70), in comuna Nanov nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers şi a intrat in coliziune cu un alt autoturism care circul regulamentar. În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a unei femei aflate în autoutilitară, Nadia M. de 35 ani din comuna Smardioasa.