Zimnicenii sunt nemultumiti de preturile mari practicate in Piata Agroalimentara din oras

Conditii bune pe taxe mici, comercinati nemultumiti de numarul clientilor, iar cumparatorii suparati de preturile mari si de faptul ca marea majoritate a comerciantilor se declara producatori, dar in realitate achizitioneaza produsele din alte localitati. Cam asa ar putea fi caracterizata situatia din Piata Agroalimentara Zimnicea.

Comerciantii din orasul Zimnicenea sunt multumiti de conditiile oferite de administratia locala in Piata Zimnicea, insa spun ca numarul clientilor ii duc spre faliment. Vanzarile sunt foarte mici, lucru care ii determina sa mareasca preturile produselor.

De cealalta parte, cumparatorii zimniceni sunt nemultumiti de preturile practicate in Piata Agroalimentara si acuza comercinatii ca marea majoritate  se declara producatori, dar de fapt produsele sunt achizitionate din alte localitati.

Desi comerciantii sunt nemultumiti de numarul clientilor, iar cumparatorii suparati de preturile mari, ambele categorii sunt de acord ca administratia publica locala le ofera conditii moderne in Piata Agroalimentara Zimnicea. Dupa ce au achizitionate tonete noi , autoritatile au investit inca 200 de milioane de lei vechi pentru acoperirea acestora.

In incercarea de a ajuta ambele parti, in ultimii 3 ani , primarul orasului zimnicea nu mari taxa de piata, sperand sa-i ajute astfel pe comercianti, iar acestia sa dea dovada de intelegere si sa ofere clientilor preturi avantajoase.