Urmărit internaţional prins de poliţiştii din Teleorman

Marti, 28 septembrie, poliţiştii Serviciului de Investigatii Criminale au reusit prinderea unui barbat de 21 de ani, din comuna Lunca, urmarit international. Acesta a fost pus sub urmarire de autoritatile judiciare din Spania pentru „omor” si „talharie”. Suspectul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi instanţei de judecată, care a decis introducerea acestuia în arestul D.G.P.M.B.

 

 

 

 

 

 

 

  

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.