Un zimnicean de 36 de ani a contribuit la prinderea unui infractor

Un barbat de 36 de ani din Zimnicea a dat dovata de spirit civic contribuind la prinderea unui infractor ce urmarea o minora din aceeasi localitate. Aflat pe una din strazile orasului, Sorin  Popa a vazut cum  un cetatean dubios urmareste o minora si a mers pe urmele acestuia.  Vazand ca nu o scapa din ochi, zimniceanul a chemat politia, autoritatile prinzand infractorul care prin violenta si folosindu-se de spray paralizant deposedase tanara de telefonul mobil.

“ Desi am o activitate de 17 ani in Politia Romana, nu am intalnit pana acum un asemenea sprijin consistent si total dezinteresat din partea unei persoane. (…) Comunitatea orasului va multumeste pentru gestul facut!” a spus Milos Gianni comisar sef in cadrul Politiei Zimnicea.

Sorin Popa este  un zimnicean de 36 de ani care are la randul lui o fetita minora. Acesta a intervenit in luna decembrie in mod dezinteresat, spiritul civic dictandu-i sa sara in ajutorul fetei urmarite.

Pentru modul in care s-a comportat, primarul orasului zimnicea l-a premiat pe Sorin Popa cu o diploma speciala si cu o suma de bani, aratand respect si recunostinta cetatenilor care dau dovada de spirit civic.

“ Am luat decizia sa-l premiem pentru ca merita! Poate ca in comunitate se va duce vestea si vom fi un pic mai vigilenti de acum. Este bine sa fim uniti impotriva celor care vor sa faca lucruri impotriva legislatiei romane.” a spus primarul orasului Zimnicea, Petre Parvu.

Premierea a fost facuta marti – 28 ianuarie, in cadrul sedinte in care Politia orasului Zimnicea a prezentat bilantul activitatilor desfasurate in anul 2013.