Un cetatean de origine turca a sesizat ca nu mai beneficiaza de apa potabila, pe care a folosit-o timp de doi ani, fara sa aiba contract cu firma distribuitoare

Nu trece nicio saptamana fara sa auzim exemple de romani aflati in strainatate care au un comportament necivilizat sau care comit infractiuni pe teritoriul tarii in care se afla.

Romanii sunt catalogati drept tigani, infractori si violatori, insa de prea putine ori – raportat la realitate, am auzit vorbindu-se despre cetateni ai altor tari care comit infractiuni sau au un comportament inadecvat pe teritoriul tarii noastre.

Un exemplu in acest sens il reprezinta un barbat de cetatenie turca, ce locuieste intr-un apartament  din orasul  Zimnicea, care beneficiaza de toate utilitatile in locuinta, dar care timp de doi ani  a uita sa plateasca pentru acestea.

Culmea cinismului este ca in momentul in care nu a mai beneficiat de apa potabila a plecat suparat sa sesizeze firmei furnizoare acest lucru.  Ajuns la sediul societatii, s-a constatat ca persoana de origine turca nici macar nu avea contract de furnizare a apei potabile.

Desi vecinii se plang de comportamentul necivilizat al acestei persoane, o vecina povestindu-ne chiar faptul ca i-a intrat in casa folosind forta, suspectand-o pe acesat ca ar fi vinovata de lipsa apei potabile,  nimeni nu a avut curajul sa faca sesizare la politie. Asa se face ca acest om le rade in fata vecinilor si  face economii pentru ca a inteles ca aici se poate, fara ca autoritatile sa se sesizeze.

Lizeta Oprea

Foto:bugetulpersonal.ro