Traficanti de droguri la Alexandria, prinsi dupa ce au cultivat cannabis in ghiveci

Douăzeci de grame de cannabis au fost găsite de poliţiştii Serviciului de Combaterea a Criminalităţii Organizate Teleorman, asupra unor persoane prinse în flagrant în timp ce făceau trafic cu droguri .  Cinci suspecţi au fost reţinuţi, iar al şaselea este cercetat în stare de libertate.

In după-amiaza zilei de 14.03.2013, poliţiştii Serviciului de Combaterea a Criminalităţii Organizate Teleorman i-au surprins în flagrant pe L. Ionuţ de 21 ani din com. Borcea, jud. Călăraşi şi L. Stelian de 19 ani din com. Botoroaga, jud. Teleorman, care vindeau 20 grame cannabis către doi tineri din mun. Alexandria, T. Alexandru de 22 ani şi V. Cosmin de 19 ani.

Ulterior prinderii în flagrant au fost executate cinci percheziţii domiciliare în mun. Alexandria, ocazie cu care, la locuinţa lui V. Cosmin au fost găsite şi ridicate două plante de cannabis cultivat în ghiveci şi, de asemenea, au mai fost identificaţi doi suspecţi, membri ai grupului infracţional, A. Alexandru de 25 ani şi S. Mihai de 21 ani, ambii din mun. Alexandria.

Cei şase suspecţi, au fost conduşi de poliţişti la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Teleorman, pentru audieri. În urma probatoriului administrat în cauză, cinci dintre aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar al şaselea este cercetat în stare de libertate, pentru comiterea infracţiunilor de constituire în grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc.

Totodată, au fost audiaţi şi 15 consumatori care au fost identificaţi de poliţişti, tineri cu vârsta până în 25 de ani, din mun. Alexandria şi comunele limitrofe.