Trafic de influenta la Rosiorii de Vede

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bucureşti efectuează acte de urmărire penală faţă de ORBEŞTEANU SAMUEL MARIAN, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman – Poliţia Roşiori de Vede, în sarcina căruia s-a reţinut infracţiunea de trafic de influenţă.
Se pare ca in perioada 2009-2010, subinspectorul de poliţie a pretins unei persoane, denunţător în cauză, o sumă de bani, iniţial de 1.000 de euro, apoi o sumă mai mică, susţinând că va interveni pe lângă un medic legist şi ulterior pe lângă un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Roşiori de Vede, în vederea soluţionării favorabile a dosarului penal în care denunţătorul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Fiecare dintre noi trebuie să lase deoparte indiferenţa şi să ia atitudine, să semnaleze acte de corupţie de care are cunoştinţă! Se poate face ceva, dar nu doar comentând pe la colţuri, nu păstrând tăcerea şi, mai ales, nu încurajând acest fenomen.

PUTETI SESIZA FAPTELE DE CORUPTIE LA TELVERDE 0800.806.806

 

 

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.