Tentativa de omor in comuna Mereni

Un tânăr de 20 ani din comuna Mereni a fost reţinut şi arestat, fiind suspect de comiterea infracţiunii de “tentativă de omor”.

Poliţiştii au fost sesizaţi în seara zilei de 08.01.2011, ora 20:27, prin apel telefonic 112, cu privire la faptul că o persoană din comuna Mereni a fost agresată fizic şi transportată de urgenţă la spital.

Echipa operativă a Poliţiei oraşului Videle a stabilit in urma cercetarilor că victima, C. Vasile de 34 ani din comuna Mereni, aflat într-un local public din localitate, a avut o discuţie în contradictoriu cu R. Florentin de 20 ani din aceeaşi comună.

R. Florentin a părăsit localul, l-a aşteptat pe C. Vasile pe drumul către locuinţa acestuia şi l-a înjunghiat cu un cuţit în zona abdominală. Victima a fost transportată la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După comiterea faptei, suspectul a fugit şi s-a ascuns pe malul pârâului Glavacioc, unde a fost identificat în cursul aceleiaşi seri de poliţişti.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

În ziua de 09.01.2011, urmare a raportului medico-legal conform căruia viţa victimei a fost pusă în pericol, R. Florentin a fost reţinut, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “tentativă de omor”, iar în ziua de 10.01.2011 suspectul a fost prezentat instanţei de judecată, care i-a emis mandat de arestare preventivă, fiind introdus în arestul IPJ Teleorman.