Teleormanenii nu s-au aratat interesati de protestul impotriva pretului mare al carburantilor

În mai multe oraşe ale tarii şoferii încearcă să atragă atenţia asupra scumpirilor repetate ale carburanţilor. Daca la inceputul saptamanii trecute soferii teleormaneni s-au solidarizat si au participat la proteste, mergand in benzinarii cu pumni de monede de 5 si 10 bani pentru a-si incarca rezervoarele masinilor, in semn de protest fata de scumpirile axagerate ale carburantilor, astazi acestia nu s-au mai alaturat protestelor, ziua de 17 ianuarie fiind o zi cu vanzari normale dupa cum ne-a declarat reprezentantul Petrom 2 Alexandria, Camen Florica.

Nici zimnicenii nu s-au aratat interesati de protestul conationalilor, sau cel putin nu un numar suficint de mare incat sa se faca diferenta la incasari. Camelia Coaje – reprezentat Petrom Zimnicea, a  declarat pentru InfoTeleorman.ro ca nu s-au inregistrat scaderi ale vanzarilor si nici clienti care sa alimenteze si sa plateasca in monede, ca forma de protest.

La începutul acestui an, litrul de benzină a trecut pragul psihologic de 5 lei litrul. Mai multe voci avertizează că, până în toamnă, ar putea ajunge chiar la 7 lei.