Spitalele din Teleorman sunt verificate de pompieri

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „A.D. Ghica” al Judeţului Teleorman în colaborare cu specialiştii Direcţiei de Sănătate Publica efectuează, în perioada 23 august – 3 septembrie, controale de prevenire şi stingere a incendiilor în unităţile sanitare publice cu paturi de pe teritoriul judeţului Teleorman. Acţiunea se desfăşoară în baza ordinului comun al ministrului sănătăţii, nr.1129 din 19.08.2010 şi Ministrului Administraţiei şi Internelor nr. 188 din 19.08 2010, precum şi a Ordinului Prefectului Judeţului Teleorman.

Scopul controlului tematic este de preîntâmpinare, reducere şi/sau eliminare a riscurilor de producere a situaţiilor de urgenţă generate de incendii şi a consecinţelor acestora, protecţia populaţiei, mediului, bunurilor şi valorilor materiale.

Un accent deosebit se va pune pe verificarea căilor de acces/evacuare în/din unităţi, limitarea propagării incendiilor, exploatarea instalaţiilor utilitare a construcţiilor şi asigurarea mijloacelor tehnice, sistemelor şi instalaţiilor de detecţie, semnalizare şi stingere a incendiilor în unităţile sanitare publice.

Concluziile verificărilor vor fi centralizate la finalizarea perioadei de control.

Sursa: ISU Teleorman

 

MPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea de informaţii de către publicaţii sau, după caz, site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: „preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor’.