Spatiu nou pentru petrecerea timpului liber la Zimnicea

Desi vremea frumoasa nu prea vrea sa se arate, la Zimnicea autoritatile fac curatenie si amenajeaza spatii verzi pentru petrecerea timpului liber.

In urma cu 3 saptamani la Zimnicea a demarat curatenia de primavera. Autoritatile locale au profitat de cele cateva zile cu vreme calda si au vopsit , toaletat  si plantat pomi in oras. Mai mult de cat atat, Primaria Zimnicea urmeaza sa dea in folosinta un nou spatiu verde, destinat petrecerii timpului liber, amplasat langa institutia bancara de pe Bulevardul Eroilor. Au amplasat bancute, leagane, cosuri de gunoi, si au plantat pomi fructiferi, pentru ca cetatenii de la blocuri sa nu simta lipsa unei gradini proprii.

In aceasta primavera la Zimnicea au fost plantati peste 500 de puieti (salcie) in zonele verzi din centrul orasului, acest lucrau fiind facut fara cheltuirea banului public, fiind luati din padurea de langa Dunare.

Autoritatile locale de la Zimnicea incearca amenjarea cat mai multor spatii verzi de petrecere a timpului liber, zimnicenii avand la dispozitie si Parcul Central,  iar pentru ei mici au fost create sapatii de joaca unde au fost amplasate balansoare, leagane si alte jocuri pentru copii.

La Zimnicea se continua actiunile  de curatenie, orasul urmand a fi pregatit pentru Sarbatorile  Pascale .