Somerii teleormaneni au o noua sansa de angajare la Bursa locurilor de munca din 20 mai

Vineri, 20 mai a.c., incepand cu ora 900 Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Teleorman organizeaza bursa locurilor de munca la sediul agentiilor locale din Alexandria, Rosiorii de Vede si Turnu Magurele.

Bursa locurilor de munca reprezinta un prilej atat pentru agentii economici sa incadreze personal calificat, cat si pentru persoanele aflate in cautarea unui loc de munca sa identifice mai multe variante atat de angajare, prin accesul direct la informatiile privind locurile de munca vacante cat si de calificare/recalificare profesionala, prin inscrierea la programele de formare profesionala oferite de A.J.O.F.M Teleorman precum si de alti furnizori de servicii specializate.

De asemenea, in organizarea Bursei locurilor de munca, AJOFM Teleorman primeste sprijinul Asociatia pentru Dezvoltare si Promovare socio-economica Catalactica, filiala Teleorman.

La Bursa locurilor de munca ce se va desfasura in data de 20 mai, au fost invitati 120 agenti economici, dintre care 61 au depus pana acum situatia locurilor de munca vacante.

Agentii economici din Teleorman au scos la concurs in aceasta luna 389 locuri de munca vacante,  dintre care 28 locuri de munca pentru persoanele cu studii superioare, 300 locuri de munca pentru persoanele cu studii medii si 61 locuri de munca pentru persoane necalificate.

Zimnicenii si locuitorii din Videle se pot adresa agentiilor locale pentru a afla lista locurilor de munca vacante de pe raza localitatii de domiciliu.