Sfarsitul saptamanii ce a trecut a purtat ghinion conducatorilor auto

Nici sfarsitul saptamanii ce a trecut nu a fost unul fara accidente rutiere in Teleorman.

Vineri la ora 16:30, Victor P. de 36 ani din municipiul Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe strada Libertăţii, l-a accidentat uşor pe minorul S.A. de 10 ani , care a traversat strada prin loc nepermis, în fugă şi fără se să asigure. În cauză s-a întocmit dosar penal.

In aceeasi zi, dar la ora 12 :45, D.Liviu de 21 an, tot din municipiul Alexandria, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dunării, la intersecţia cu strada Tudor Vladimirescu nu a acordat prioritate de trecere pentru doi pietoni angajaţi regulamentar în traversarea străzii, două fete de 15 ani, ambele din comuna Ţigăneşti, pe care le-a accidentat uşor. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Tot vineri, dar de aceasta data la ora 21:00, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiul Turnu Măgurele, l-a depistat pe Ionuţ M. de 23 ani din localitate, care conducea un autoturism pe str. Libertăţii, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Susnpectul a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

I. Victor de 42 ani din mun. Bucureşti a fost depistat de poliţiştii rutieri în timpc e conducea un autoturism pe DN 6 (E 70) în comuna Plosca, având permisul de conducere anulat. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.

Poliţiştii din oraşul Zimnicea l-au depistat şi ei pe P. Nelu de 23 ani din localitate, conducând un autoturism pe str. Vlad Tepes în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Aparatul etilotest a indicat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur in aerul expirat, pe numele conducătorului auto fiind întocmit dosar penal.