Scoala Miron Radu Paraschivescua a implinit 33 de ani de la infiintare

Astazi Scoala Miron Radu Paraschivescua implinit 33 de ani de la infiintare.Incepand cu ora 10, la sediul institutiei s-au reunit cadre didactice, reprezentanti ai parintilor, reprezentanti ai autoritatilor locale si elevi ai scolii pentru a sarbatori cum se cuvine acest eveniment.

In deschidere a vorbit directorul Scolii Miron Radu Paraschivescu – Constantinescu Floarea care le-a multumit invitatilor pentru prezenta si care s-a declarat bucuroasa de rezultatele elevilor cladite pe profesionalismul profesorior si care au facut din Scoala Miron Radu Paraschivescu o institutie ce isi merita locul castigat in randul institutiilor de invatamant zimnicean si teleormanean .

La aniversarea Scolii Miron Radu Paraschivescu a fost prezent si primarul orasului Zimnicea, Petre Parvu, care a urat atat elevilor cat si cadrelor didactice “La multi ani” si le-a amintit faptul ca scoala face parte dintre prioritatile orasului si ca isi doreste o echipa formata din primar, cadre didactice si parinti care sa duca la un rezultat cat mai bun pentru elevul zimnicean.

Intrucat anul acesta s-au implinit 100 de ani de la nasterea poetului Miron Radu Paraschivescu, scoala a marcat acest eveniment prin dezgolirea unei placi comemorative in cinstea poetului al carui nume institutia scoala il poarta din anul 2004.

De la aniversarea Scolii Miron Radu Paraschivesc nu au lipsit elevii institutiei, acestia pregatind un frumos program artistic pentru cei prezenti la eveniment.