S-au inregistrat trei accidente rutiere in prima zi a lunii noiembrie

În prima zi a lunii noiembrie, la ora 07:20, Adelina C. de 23 ani din mun Buzau, în timp ce conducea un autoturism pe DN 51 în afara localităţii Zimnicea, nu a adaptat viteza de deplasare la conditiile de mers (ceata şi carosabil umed), a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a rasturnat in afara partii carosabile. În urma accidentului a rezultat rănirea usoara a conducătoarei auto, precum si distrugerea a 20 m de gard imprejmuitor al societatii InterVit.

In aceeasi zi, dar in jurul orei 13:00, Marin B. de 61 ani din comuna Laceni, conducând un autoturism pe strada Dunarii din Alexandria, datorita neatentiei în conducere a intrat in coliziune cu un autorism condus de Sorin N. de 45 ani dinTurnu Magurele, care a fost proiectat in alt autoturism, condus de Marin R. de 50 ani din Alexandria, cele două autoturisme fiind oprite în coloană la trecerea pentru pietoni din dreptul statiei de autobuz „PARC”.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala usoara a unui pasager aflat în primul autoturism lovit,  Nicolae V. de 71 ani din municipiul Turnu Magurele, care a fost transportat la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale, nefiind necesara internarea. Cercetarea la fata locului a fost efectuata de echipa operativa din cadrul Politiei Municipiul Alexandria, in cauza fiind intocmit dosar penal.

Sirul accidentelor din prima zi de noiembrie a fot incheiat de Iulian M. de 26 ani din comuna Mirzanesti, care în timp ce conducea un moped pe DN 51 în comuna Smardioasa, nu a pastrat o distanta suficienta fata de un autoturism care circula in fata sa şi l-a lovit din spate când acesta a redus viteza pentru a efectua viraj către stanga, intrând pe o podisca, asigurandu-se si semnalizand intentia in prealabil. În urma accidentului a rezultat rănirea usoara a conducătorului mopedului si a lui Cornel A. de 20 ani din comuna Mirzanesti, pasagar pe moped.

Cercetările au fost efectuate de echipa operativă din cadrul Politiei Oras Zimnicea, în cauză fiind întocmit dosar penal.