S-a redus programul magazinului NON STOP din Zimnicea

 

Zimnicenii au facut numeroase sesizari cu privire la zgomotul produs de clientii magazinului de tip NON STOP din oras. Se pare ca magazinul a primit autorizatiile legale  intr-un domeniu, cu un anumit program de functionare dar si-a continuart, pana nu de mult, activitatea ca magazin cu program prelungit sau chiar non stop.

Lupta dintre administrator, cei deranjati de zgomotul produs la terasa magazinului, politie, dar si primarul orasului, care s-a implicat in rezolvarea acestei probleme, s-a terminat de curand.  Jurnalistii site-ului www.infoteleorman.ro, au aflat ca acum programul de functionare este pana la ora 24:00, iar terasa magazinului poate fi utilizata pana la ora 22:00. Daca aceste reguli nu se respecta, atunci intervine politia si aplica sanctiuni contraventionale, atat administratorilor magazinului cat si consumatorilor.

Cei care vor sa ajute la stoparea acestor nereguli, pot sesiza politia la numarul unic 112.

 

 

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea de informaţii de către publicaţii sau, după caz, site-uri web poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi de către Clubul Român de Presă: „preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor’.