Rata somajului se mentine la 11.9%

 

Rata şomajului înregistrată în Teleorman la sfârşitul lunii septembrie a fost de 11, 9%, potrivit datelor emise de Agenţia Judeţeană de Ocuparea  a Forţei de Muncă Teleorman.

Din totalul de 400.431 de teleormaneni, 20.005 sunt someri, dintre care 7.111 primesc indemnizatii si 12.939 sunt neindemnizati.

Conform AJOFM Teleorman in Alexandria sunt inregistrati 5.370 de someri, in Rosiorii de vede 4.579, in Turnu Magurele 3.593, in Videle 3.177, iar in Zimnicea 3.331 someri.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.