Radio pirat descoperit de poliţiştii teleormăneni

Ofiţerii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Teleorman au efectuat o percheziţie la domiciliul unui barbat din comuna Smărdioasa, în baza unor informatii conform carora acesta isi crease acasa un post de radio pirat. Cu această ocazie au fost identificate echipamente tehnice cu ajutorul cărora se emiteau programe radio fără autorizare, sub denumiea de RADIO HIT.

„Emiterea de programe radio fără licenţă de emisie” şi „radiodifuzarea operelor purtătoare de drepturi conexe fără autorizaţie” sunt infracţiunile pentru care barbatul din comuna Smărdioasa, judeţul Teleorman, este cercetat .

Politistii au identificat si ridicat in vederea cercetarii aparate precum – emiţător radio artizanal, medii de stocare pirat care conţin opere muzicale şi programe pentru calculator, surse de alimentare, antenă,  iar pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal.

La acţiunea organizată de poliţişti au participat şi specialişti din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Reglementare în Comunicaţii Bucureşti – Oficiul Judetean Teleorman.