Poliţist arestat pentru fapte de corupţie

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui agent de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită. Acesta este suspectat de faptul că, în schimbul unor sume de bani, facilita obţinerea de permise de conducere.

Dosarul a fost initiat ca urmare a sesizării din oficiu a ofiţerilor din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman, care au fost delegaţi de procurorul de caz să efectueze acte de cercetare penală în cauză.

La instrumentarea cazului s-a beneficiat de sprijinul Direcţiei Informaţii şi Protecţie Internă (D.G.I.P.I.) – Teleorman şi a lucrătorilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (I.J.J.) – Teleorman.

Miercuri, 20 Octombrie, Tribunalul Teleorman a admis propunerea Parchetului  şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 29 de zile, începând cu data de 20.10.2010.

Inculpatul N.M a declarat recurs, ce urmează a fi soluţionat de Curtea de Apel Bucureşti.