Peste 3000 de teleormaneni participa la mitingul din capitala

Peste 3.000 de teleormaneni participa la mitingul din capitala. Dis de dimineata membrii sindicatelor CNSLR Fratia, Cartel Alfa, BNS , alături de profesori, pensionari si poliţişti , sindicalişti de la Sanitas şi functionari publici de la 48 de primării din judeţ, printre care Alexandria, Turnu Măgurele sau Zimnicea, au plecat spre capitala sa isi strige nemultumirile.

Cele cinci confederaţii sindicale fac apel la toţi cei nemulţumişi de deciziile Guvernului pentru a se alătura acţiunii de protest.

Desi li s-a cerut, in mod repetat, sa nu plotizeze protestul , secretarul general al PSD-ului, Liviu Dragnea, a declarat ca ii va ajuta pe oameni cu microbuze „Ce să le facem oamenilor ălora? Să le spunem să stea acasă că e de bine? Cum să nu-i sprijinim? Este o presiune foarte mare. (…) Protestul anti-sărăcie nu este protocolul nimănui. Sprijinim orice acţiune de protest pentru că este un protest legitim. Sunt nişte solicitări legitime. Nu incităm la violenţă. Sper să nu se ajungă la asta. Mâine dimineaţă (marţi, n.r.) voi face tot ce este posibil ca să-i sprijinim cu autobuze. Vorbesc în numele meu, nu ca secretar general al PSD”, a spus Dragnea la Realitatea TV.