Pensionarii zimniceni vor avea un nou sediu pentru petrecerea timpului liber

Pensionarii din orasul Zimnicea sunt rasplatiti la nivel local pentru munca depusa de-a lungul anilor.

Primarul orasului Zimnicea, Petre Parvu, incearca sa le ofere pensionarilor zimniceni cele mai bune conditii pentru a-si petrece timpul liber. Asa se face ca in Zimnicea a inceput amenajarea unui spatiu modern si mult mai mare, este vorba despre fosta cladire a Clubului de elevi, in care pensionarii  isi vor putea desfasura activitatile mult mai usor si in conditii mult mai bune.

Asa cum ne-a declarant, primarul orasului Zimnicea preconizeaza ca in luna mai va fi dat in folosinta noul Club al pensionarilor, sperand ca de acesata investitie se vor bucura toti zimnicenii care ies la pensie, aratandu-si deasemenea regretul pentru modul in care actuala putere ingreuneaza  traiul romanilor care au contribuit zeci de ani la bugetul statului.

In ceea ce ii priveste pe zimnicenii pensionati, acestia si-au aratat bucuria si recunostinta pentru hotararea primarului de a amenaja un nou sediu, amintindu-si cu nostalgie faptul ca in urma cu 10 ani acelasi primar oferea pentru prima data un spatiu destinat diferitelor activitati ale pensionarilor zimniceni.