Pe timp de criza hotii prospera. Invata cum sa te aperi!

Sa nu credeti ca saracia ii scoate in strada numai pe sindicalisti. Aceeasi foame de bani o au si hotii de buzunare, spargatorii de case sau talharii. In acest sens, politistul de proximitate din Zimnicea, Ag. Sef Marin Badoiu, ne sfatuieste:

Fiti foarte atenti in zonele aglomerate din piete, targuri, gari, autogari, magazine, etc;
Feriti-va de priviri indiscrete cand manevrati banii;
Nu asezati niciodata portmoneul deasupra cumparaturilor, la vedere;
Nu va lasati atrasi in locuri izolate pentru a cumpara lucruri de ocazie, oricat de avantajos vi s-ar parea;
Nu pastrati banii in buzunarele exterioare ale vestimentatiei;
Parcati autoturismele numai in locuri iluminate sau special amenajate;
Nu lasati in interiorul autoturismului, la vedere, bunuri si valori tentante;
Manifestati atentie sporita atunci cand tastati codul PIN la casele de marcaj;
Asigurati-va, atunci cand scoateti bani de la bancomat, ca nu va urmareste nimeni, iar aparatele nu au aplicate dispozitive improvizate de citire a codului PIN.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.