Ora bilantului la Politia Zimnicea

Politia orasului Zimnicea si-a prezentat bilantul activitatii din anul 2013. Marti, comisarul sef Milos Gianni alaturi de echipa sa au prezentat rezultatele muncii de peste an. Prezenti la intalnire au fost si reprezentantii I.S.U. Zimnicea, Jandarmeria, Politia de Frontiera, Parchetul si Primaria Zimnicea – colaboratorii subunitatii.

In anul 2013 politistii zimniceni au inregistrat 147 de infractiuni flagrante, au efectuat 186 de controale si au aplicat peste 3.200 de sanctiuni contraventionale. Tot anul trecut s-au produs 11 accidente de circulatie grave cu 3 morti, precum si 22 de accidente usoare cu 27 de raniti, Zimnicea mentinandu-se din acest punct de vedere sub media judeteana si nationala.

Prezent la bilantul politiei a fost si primarul orasului Zimnicea care a laudat colaborarea care exista intre cele doua institutii si a subliniat importanta acestui lucru.

„Relatiile institutiei pe care o reprezint cu Politia Nationala si Parchetul sunt la un nivel ridicat si cred ca asa ar trebui sa fie intr-o comunitate mica cum este Zimnicea.  Toate problemele care sunt la nivel de comunitate, sa incercam sa le rezolvam impreuna si sa ne sprijinim unii pe altii” a spus Petre Parvu.

Polițiștii continuă activitățile pentru prevenirea oricăror evenimente ce pot afecta liniștea cetățenilor și vor interveni cu promptitudine ori de cate ori va fi cazul.