O fermă de animale salvată în localitatea Piatra

Garda de Intervenţie din comuna Piatra a fost solicitată în data de 25.09.2010, la ora 20.22, să intervină pentru stingerea unei arderi necontrolate care ameninţa să se extindă la o fermă de animale din apropiere. Din cauza vântului puternic focul, ce cuprinsese vegetaţia uscată de pe aproape 5000 mp, înainta rapid către o fermă de animale, acest lucru fiind evitat de către pompierii militari care au intervenit prompt cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Incendiul a fost localizat şi lichidat în aproximativ o oră, neînregistrându-se pagube materiale sau pierderi de vieţi omeneşti.

 

Sursa: I.S.U. Teleorman


IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.