Noi locuri de munca pentru persoanele care doresc sa lucreze in DANEMARCA

Angajatorii danezi au nevoie de aproximativ 50 de stagiari-lucratori, in diverse ferme de cultivare a legumelor si a fructelor, in pepiniere si in ferme de crestere a animalelor.  Conform AJOFM Teleorman, stagiarii trebuie sa aiba ca obiectiv principal imbogatirea educatiei dobandite in Romania si aplicarea cunostintelor in domeniu.
Durata contractelor va fi cuprinsa intre 6 si 18 luni, program de lucru de 37 ore/saptamana, iar salariul conform legislatiei daneze aplicabila stagiarilor, porneste de la 1260 Euro/luna, brut, cu deducere de la plata contributiilor, de 5-10% impozit si de 8% contributia pe piata muncii.
Candidatii trebuie sa aiba intre 18 si 30 ani, sa fie absolventi ai unui liceu agricol sau facultate de profil agricol, cunostiinte medii de limba engleza, iar detinerea unui carnet de conducere si experienta in condusul tractorului constituie un avantaj.

Termenul limita pentru depunerea dosarelor este de 1 martie 2011.
Pentru informatii suplimentare, persoanele interesate se pot adresa Agentiilor locale din raza de domiciliu sau la telefon 0247/315.915,  Compartimentul EURES, din cadrul A.J.O.F.M Teleorman.