Noi fonduri pentru constructia Bisericii Sfantul Mucenic Filip

Consilierii locali zimniceni au aprobat joi, in sedinta, proiectul de hotarare ce vizeaza alocarea sumei de 15.000 lei Biseriii Sfantul Mucenic Filip.

Inceputa in 1996, constructia lacasului sfant a ajuns la stadiul picturii, aceasta fiind executata intr-un procent de  70%.

Autoritatile locale zimnicene contribuie  in fiecare an la finatarea bisericilor din oras, Biserica Sf Mucenic Filip beneficiind dealungul timpului de o finantare in cuantum de 10 miliarde de lei vechi.

In data de 4 iunie 1996 Biserica ce poarta hramul  Sfantului  Mucenic Filip a primit autorizatia de constructie. Dealngul timpului cu ajutorul credinciosilor si al autoritatilor locale, s-a reusit ridicarea lacasului, ajungandu-se la stadiul picturii.

Sperand ca vor beneficia in continuare de sprijin financiar, preotii au planuri importante pentru lacasul sfant. Isi doresc sa termine cu bine lucrarea, si sa poata realiza in interiorul bisericii un spatiu  pentru petrecerea timpului  liber, destinat copiilor fara posibilitati financiare.

Biserica Sfantul Mucenic Filip se afla situata in centrul orasului Zimnicea, beneficiaza de o picture dupa noile standarde , iar slujitorii lacasului sfant spera sa reprezinte un sprijin pentru cat mai multi credinciosi.