Miss Boboc 2010 Zimnicea

Si anul acesta Liceul Teoretic Zimnicea a urmat traditia si a organizat, la fel ca si in ceilalti ani, concursul Miss Boboc. Acesta a avut loc vineri, 29 octombrie 2010, la Casa de Cultura a Sindicatelor si a fost organizat de clasa a XII-a B. Sponsorul principal al evenimentului a fost  Primaria orasului Zimnicea, care a asigurat suma de bani necesara pregatirii spectacolului, dar elevii au beneficiat si de ajutorul catorva profesori.

Intrarea s-a facut pe baza de bilete si chiar daca traversam o perioada de criza, zimnicenii au umblat la portofel, sala devenind  neincapatoare pentru cei aproape 500 de spectatori.

Participantele, in numar de 7, s-au straduit sa-si arate frumusetea, eleganta si mai ales inteligenta in parcurgerea celor 9 probe, iar juriul, format din Primar – Petre Parvu,  Patranescu Gheorghe – directorul Liceului Teoretic Zimnicea,  Ignat Aneta – consilier educativ, Tantaru Marcela – reprezentant Radio Z si Ionita Voicu Evelyn Ana-Maria  – castigatoarea locululi  II la Miss Boboc 2007,  a acordat note in functie de prezenta scenica, spontaneitatea fetelor, dar si de inteligenta  pe care au aratat-o la proba de cultura generala.

Surpriza concursului a fost ca pe locul II s-au clasat doua participante, fetele fiind la egalitate cu 187 puncte .

Cele mai frumoase „boboace” ale Liceului Teoretic Zimnicea sunt urmatoarele:

Locul I si titlul de „Miss Boboc 2010” : Capdefier Denisa (217 puncte)

Locul II: Paun Georgiana si Alexandru Georgiana (187 puncte)

Locul III: Bragadireanu Alexandra (185 puncte)

Miss Popularitate: Maracine Alina

Le felicitam pe fete si le dorim succes in cei 4 ani de liceu, iar celor de la clasa a XII-a mult succes la Bac!

Redactor: Spiridon Brenda-Andreea