Minori disparuti

MOSOR ANDREEA MĂDĂLINA în vârstă de 14 ani, din oraşul Zimnicea, a plecat de la domiciliu în data de 27.09.2010, fara acordul parintilor sai. Conform purtatorului de cuvant al IPJ Teleorman – Adrian Ilicea, fata a plecat voluntar, împreună cu un bărbat de 23 ani din oraşul Zimnicea, cu care are o relaţie sentimentală.

Este pentru a treia oară când părinţii reclamă dispariţia fetei de la domiciliu. Ultima oară, în luna iulie 2010 a fost găsită în Piteşti, unde se afla împreună cu bărbatul respectiv, fiind încredinţată familiei pentru supraveghere.

 

PIPIE DIANA EVELINA de 17 ani din Alexandria a fost declarată dispărută de la domiciliu, în data de   14.11.2010. Din cercetări s-a stabilit că minora a plecat voluntar, fiind pentru a patra oară când părinţii reclamă dispariţia ei. Aceasta

consideră că are vârsta necesară pentru a fi independentă şi nu doreşte să locuiască la domiciliul părinţilor săi. De fiecare dată a fost găsită la diferite adrese din municipiul Alexandria, unde locuia cu chirie şi a fost încredinţată părinţilor săi pentru supraveghere.

Persoanele care pot da relaţii despre cele doua minore, sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie, să sune la numarul 0247.407.000 – I.P.J. Teleorman, sau la telefonul de urgenţă 112.