Membrii PSD Zimnicea si-au ales liderii

Joi, 4 Aprilie, incepand cu ora 11:00 a avut loc Adunarea generala/ Conferinta de alegeri a organizatiei PSD Zimnicea.

La eveniment au participat presedintele organizatiei, in persoana primarului Petre Parvu, senatorul Nicolae Mohanu,  deputatul Adrian Simionescu si o parte dintre membrii partidului PSD – organizatia locala Zimnicea.

In prima parte a intalnirii a fost analizata activitatea organizatiei  si au fost punctate realizarile administratiei locale din ultima perioada.

Senatorul Nicolae Mohanu a felicitate organizatia PSD Zimnicea pentru rezultatele obtinute la toate alegerile, iar deputatul Adrian Simionescu a dat asigurari ca va depune toate eforturile pentru a sustine activitatile si proiectele primarului Petre Parvu.

In ceea ce-i priveste pe membrii PSD Zimnicea, acestia au solicitat celor doi parlamentari implicare totala in sprijinirea primarului de la Zimnicea pentru atingerea obiectivelor de dezvoltare a orasului, fiind pusa in discutie si starea Drumului National 51 – sectorul Izvoarele – Zimnicea.

Tot in cadrul Adunareii Generale a PSD ZIMNICEA, desfasurata joi,  membrii organizatiei  si-au ales organele de conducere si delegatii ce vor participa la conferinta organizatiei judetene.