Marti, trei ceasuri rele la Fabrica de bere din Rosiorii de Vede

Nu degeaba se spune ca ziua de marti aduce trei ceasuri rele. In data de 28 septembrie la Fabrica de bere din Rosiorii de Vede a izbucnit un incendiu. Focul, se manifesta la termoizolaţia de pe un perete exterior din secţia de fermentare, pe o suprafaţă de cca. 600 mp, cu posibilitatea extinderii la întreaga secţie. Trei echipaje de pompieri au reusit stingerea focului in aproximativ trei ore si astfel s-au salvat bunuri de peste 350.000 de lei. Din primele cercetări se pare că incendiul a izbucnit din cauza nerespectării normelor de prevenire a incendiilor pe timpul executării lucrărilor de sudură de la secţia de fermentare. Nu au fost victime.

 

 IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.