Astazi are loc preselectia candidatilor pentru festivalul „Pe deal la Teleormanel”

Marti, incapand cu orele 12.00, la sediul Centrului Judetean de Conservare si Promovare a Culturii Traditionale Teleorman va avea loc preselectia pentru Festivalul-concurs naţional de muzică populară românească ’’PE DEAL LA TELEORMĂNEL’’.

Concurenţii vor interpreta, atît la preselecţie cât şi în concurs, două piese muzicale (una fără acompaniamen <doina sau baladă> şi una cu acompaniament). În plus fiecare concurent va trebui sa mai aiba pregătite şi  alte piese muzicale la care juriul poate apela pentru o mai buna evaluare a concurentului.

Cei care s-au inscris trebuie sa fie bine pregatiti, pentru ca, exista posibilitatea de a fi intrebati  despre piesele interpretate.

Concurentii inscrisi reprezinta judetele Giurgiu, Valcea,  Alba, Sibiu, Teleorman, Gorj, Suceava, Olt, Mehedinti, Vrancea, Constanta sau Prahova.

Festivalul „PE DEAL LA TELEORMĂNEL” se va desfaşura la Casa de Cultură  a Sindicatelor din  Alexandria,  în ziua de  27 octombrie a.c., începînd cu orele 18.00, invitatii speciali ai zilei fiind Victorita Lacatusu si Sava Negrean Brudascu.

Gala laureaţilor va avea loc în data de  28 octombrie 2011, tot la ora 18:00, de aceasta data incheierea va fi facuta de Gelu Voicu, Mioara Velicu, Ansamblul ’’Burnasul’’ si invitatii sai.