Marea Debareasare, editia a III-a

Pe 1 si 2 octombrie se va desfasura cea de-a treia editie a programului „Marea Debarasare”. Teleormanenii vor putea scapa de vechile electrice si electronice in zilele de vineri si sambata, scotandu-le in fata blocului sau a casei. Programul se desfasoara in orasele Alexandria, Rosiorii de Vede si Turnu Magurele si este binevenit mai ales acum cand toata lumea este in febra curateniei de toamna.

 

 

 

 

 

  

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.