Locuri de munca pentru sectorul agricol din Danemarca

In data de 10 martie 2011ANOFM organizeaza o bursa a locurilor de munca pentru sectorul agricol din Danemarca. Sunt oferite aproximativ 200 de locuri de munca pentru lucratori in agricultura, la recoltarea fructelor si legumelor. De asemenea sunt disponibile si circa 10 posturi pentru soferi de tractor/camion/autobuz si 2 posturi de specialisti in fertilizarea solului, prin intermediul irigatiilor.

Cei interesati trebuie sa aiba minum 18 ani, cunostinte de limba engleza – nivel mediu, rezistenta la munca fizica, iar munca agricola sau experienta in fermele daneze constituie un avantaj.

Lucratorii vor fi remunerati cu 10 -15 euro brut /ora, in functie de cantitatea recoltata, lucrand 37 ore, in medie, pe saptamana.
Persoanele interesate se pot prezenta cu cartea de identitate, original si o copie, la consilierul EURES din cadrul A.J.O.F.M Teleorman, pentru a participa la o preselectie referitoare la cunostintele de limba engleza detinute.

Persoanele ADMISE in urma preselectiei pe criterii de limba engleza, isi vor inregistra on-line CV-ul, in limba engleza, data ultimei aplicatii fiind 28 februarie 2011.

Interviul final se va susţine cu angajatorii şi consilierii EURES danezi.