Locuitorii din doua blocuri zimnicene beneficiaza din nou de apa curenta

Locatarii  blocurilor I.A.S-eul Mare si I.A.S-eul Mic  din Zimnicea  beneficiaza din nou de apa curenta. Datorita retelei invechite, neprotejata in perioada in care s-au inregistrat temperaturi extrem de scazute, 30 de locatari nu au beneficiat timp de doua saptamani de apa. In data de 14 februarie Primaria Zimnicea in parteneriat cu Apa Serv Zimnicea au demarat actiunea de realimentare a celor doua blocuri la sistemul de apa.

Dupa cum ne-a declarant primarul orasului Zimnicea, Petre Parvu, familiile din cele doua blocuri beneficiaza din noua de apa, urmand ca in viitor sa fie rezolvata si problema canalizarii.

Intrebat despre desfasurarea actiunii de realimentare cu apa a celor doua blocuri, directorul Apa Serv Zimnicea, Alin Visan, ne-a declarant ca  vechea conducta de alimentare a cedat datorita faptului ca avea aproximativ 50 de ani, neprotejarea acesteia ducand la inghetare si deteriorare.

Apa Serv Zimnicea pune la dispozitia consumatorilor numarul de telefon 0247.366.194, unde pot anunta problemele aparute in reteaua de distributie a apei.