Locuinţe în flăcări la Dideşti şi Siliştea Gumeşti

Duminica, 26.09.2010, pompierii militari au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea incendiilor izbucnite la două locuinţe din localităţile Siliştea Gumeşti şi Dideşti.

Primul incendiu, anunţat pe numărul unic de urgenţă 112, la ora 01.08, ce se manifesta la locuinţa lui Gheorghe B., din comuna Siliştea Gumeşti, a fost localizat şi lichidat de către pompierii militari roşioreni în aproximativ două ore cu ajutorul a două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Focul a distrus acoperişul casei pe o suprafaţă de cca.40 mp, mobilierul din două camere de locuit şi un aragaz, valoarea pagubelor fiind apreciată la aproape 20000 de lei. Valoarea bunurilor salvate este de cca. 10000 de lei. Din primele verificări efectuate la faţa locului se pare că incendiul a izbucnit din cauza proprietarului Gheorghe B., de 36 de ani, care, după o ceartă cu fratele său Mihai B., a incendiat casa de locuit. Din fericire nu au fost victime.

În al doilea incendiu este vorba de locuinţa lui Ion P., din localitatea Dideşti, care a fost cuprinsă de flăcări în aceeaşi zi de duminică, 26.09.2010, la ora 16.58. Au intervenit imediat pompierii militari din cadrul Detaşamentului Roşiorii de Vede, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, focul fiind stins în mai puţin de o oră. Au ars acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de cca 25 mp şi mobilierul unui dormitor. Valoarea bunurilor distruse este de aproape 10000 de lei, iar cea a bunurilor salvate de peste 5000 de lei. Din primele cercetări efectuate la faţa locului cauza probabilă a incendiului este o ţigară. Nu au fost victime.

 

Sursa: I.S.U. Teleorman


IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.