Lipsa experientei si neatentia in trafic au dus la moartea a 5 persoane si ranirea grava a altor 3

Un accident deosebit de grav s-a petrecut la sfarsitul saptamanii trecute in Teleorman. Duminică seara la ora 19:55, pe DJ 543 la ieşire din comuna Lunca, o masina Opel Astra condusa de un tanar de numai 21 de ani, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de o Dacia Solenza care circula regulamentar. Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Teleorman, Adrian Ilicea, tanarul care a provocat accidentul avea carnetul de condus de mai putin de un an. In acest moment soferul se afla in stare grava la spital, insa dupa ce va iesi, va trebui sa dea socoteala pentru nenorocirea provocata.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.