La Zimnicea se planteaza tei

 

Marti 19 octombrie, cativa angajati ai Primariei Zimnicea in frunte cu primarul Petrica Parvu au dat startul plantarii de copaci in oras. Dupa ce in urma cu putin timp ne anunta ca a  terminat asfaltarea a 40 de km de trotuar, a refacut 7 parcari din oras si a terminat de asfaltat tronsonul de strada dintre parc si spital, acum primarul Petrica Parvu se gandeste si la sanatatea oamenilor, care se plang de aerul apasator din oras. Daca reprezentantii Agentiei de Mediu considera ca aerul nu este poluat peste limita admisa, zimnicenii incearca sa lupte cu forte proprii.

Un numar de 150 de tei ne vor ajuta sa respiram un aer mai curat de acum inainte. Acestia vor fi plantati in zona Farmaciei Vechi, langa Judecatoria Zimnicea si pe strada Vlad Tepes.

Primarul zimnicean nu este la prima actiune de acest fel, anii trecuti a impartit puieti de pomi fructiferi oamenilor din oras pentru a fi plantati in gospodarii.

Cu aceasta ocazie echipa InfoTeleorman.ro recomanda zimnicenilor sa dea o mana de ajutor, sa se alature primarului si echipei sale si sa contribuie la plantarea de pomi in oras.