Joi, 30 septembrie, este termenul limita pentru predarea carnetelor de munca

Pana la data de 30 septembrie persoanele fizice si cele juridice trebuie sa predea carnetele de munca, ale angajatilor, catre Casa Judeteana de Pensii pentru preluarea datelor si introducerea acestora intr-o baza de date nationala. Cei care nu vor respecta acest termen se vor alege cu sanctiuni intre 1.500 si 5.000 de lei, in cazul persoanelor juridice, si intre 300 si 600 de lei, in cazul persoanelor fizice. Preventiv, cei care isi predau cartile de munca ar trebui sa faca mai intai copii legalizate, dat fiind ca au existat cazuri de disparitie a carnetelor de munca.

 

 

 IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.

Preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăsi jumătate din articolul sau stirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de „revistă a presei” susţinut de paginile de internet în cauză. In mod obligatoriu, în aceste cazuri, trebuie citată sursa informaţiei. Preluarea a mai mult decât cele prevăzute anterior se poate realiza doar în condiţiile unui acord, financiar sau de altă natură, încheiat cu deţinătorul drepturilor de autor.