Ion Iliescu prezinta teleormanenilor “Fragmente de viaţă şi de istorie trăită”

Fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, se va afla maine, 9 septembrie, intr-o vizita in Alexandria, unde isi va lansa  ultimului volum al sau, “Fragmente de viaţă şi de istorie trăită”. Evenimentul, care va avea loc la Casa de Cultura din Alexandria, este programat sa inceapa la ora 11.00.

Lansarea de carte va fi urmata de o sesiune de autografe.

In volumul recent lansat sunt inluse texte de dinainte de 1989, dar si din tiumpul mandatelor prezidentiale. “Am adunat, in volumul de fata, texte despre care cred ca ma reprezinta si care dau o idee despre evolutia mea in timp”, a explicat Ion Iliescu pe blogul personal.

„În decursul timpului, dar mai ales în ultimii douăzeci de ani, am scris şi am publicat o serie de texte care, ca un puzzle incomplet, dau, în mare, imaginea evoluţiei mele în cele opt decenii de viaţă. Am împlinit, la 3 martie anul acesta, 81 de ani. O viaţă de om, cu bune şi mai puţin bune. Am fost martor şi actor al multor evenimente, dintre care unele au schimbat cursul istoriei. În câteva dintre aceste schimbări se poate găsi şi contribuţia mea”, scrie fostul preşedinte pe blogul personal.