Investitiile anului 2013, in atentia pensionarilor zimniceni

 

Parerea oamenilor varstnici ramane importanta pentru primarul orasului Zimnicea.  Petre Parvu s-a intalnit astazi cu pensionarii din localitate, carora le-a explicat cum au fost cheltuiti banii si care au fost investitiile cele mai importante in anul 2013,  anul trecut fiind catalogat drept cel mai important an dupa perioada comunista, in ceea ce priveste investitiile.

Cei peste 300 de pensionari prezenti la intalnire au ascultat explicatiile edilului, la final adaugand sugestii cu privire la rezolvarea unor  probleme pe care le-au intampinat,  sau aprecieri la adresa primarului.

„2013, dupa toate calculele primariei, este cel mai puternic an dupa 1989, legat de investitiile care au avut loc in special in infrastructura orasului. Am facut retele de apa, de canalizare, asfaltat de strazi, inclusiv Spitalul orasului Zimnicea pe care l-am preluat in urma cu 3 ani. Au fost investitii pe bani europeni, au fost investitii pe banii orasului, pentru ca ma reusit printr-o politica foarte corecta si foarte puternica, sa ne construim un buget de venituri si cheltuieli  ca niciodata in istoria orasului” a spua Petre Parvu.

Cu privire la 2014, edilul zimnicean a explicat ca in anul curent, prioritare sunt investitiile in infrastructura, o atentie sporita fiindu-le acordata insa si institutiilor scolare, dar si spitalului unde se asteapta venirea a cel putin inca doi medici.