InterAgro a inaugurat centrul de vinificatie

InterAgro a inaugurat joi la Zimnicea un centru de vinificatie în care a investit circa 8 milioane de euro, a declarat luni agentiei Mediafax Ioan Niculae, proprietarul grupului de firme.

„Centrul de vinificatie va fi deschis in prima zi de recoltare a strugurilor. El va avea ca obiect de activitatea procesarea strugurilor si depozitarea lor, si va beneficia si de linii de imbuteliere si de o crama”, a spus Niculae.

Centrul de vinificatie va crea 67 de locuri de munca, iar capacitatea centrului va fi de 300 de vagoane pe an, fiecare vagon avand o capacitate de 10.000 de litri.

„Centrul este inaugurat in mijlocul viei noastre de 400 de hectare, care a inceput sa intre pe rod din anul 2008. In anul 2012, via va intra integral pe rod”, a spus proprietarul InterAgro, care a mai adaugat ca va produce la Zimnicea trei tipuri de vin rosu, cabernet, merlot si pinot noir, si trei de vin alb, cramposie, chardonnay si riesling.

 

Sursa imagine:Romania libera

IMPORTANT: Cei care preiau informaţii de pe site-ul www.infoteleorman.ro sunt obligati sa specifice sursa informaţiei cu link către site, unde este cazul.