Institutiile scolare din Teleorman, luate la verificat

Incepand cu data de 4 septembrie, 3 echipe mixte de control, formate din cate un reprezentant al Prefecturii, Inspectoratului Scolar  si Directiei de Sanatate Publica Teleorman, verifica starea instituriilor de invatamant din judet, in vederea obtinerii avizelor necesare începerii noului an şcolar în bune condiţii.

Inceputul lunii septembrie este o perioada de foc pentru directorii institutiilor de invatamant. Zugrăvirea claselor, curățarea coridoarelor și a curților, igienizarea grupurilor sanitare – toate aceste lucrări trebuie să fie gata pentru primirea elevilor.

Astazi, echipa de control a mers in Zimnicea, acolo unde au verificat conditiile in care elevii vor fi primiti in data de 16 septembrie.

Au inceput cu Gradinita Nr. 5, apoi au fost organizata o sedinta cu directorii scolilor, ultima instititie de invatamant vizitata fiind Liceul Teoretic Zimnicea, acolo unde , lafel ca si in cazul scolilor si gradinitelor din Zimnicea, totul este pregatit pentru primirea celor aproape 630 de elevi.

Institutiile scolare sunt pregatite, clopotelul va suna peste 4 zile, pe 16 septembrie.